Metro: Last Night Hikayesi ve İncelemesi

Metro: Last Night Hikayesi ve İncelemesi

Merhaba sevgili OyunWiki okurları. Sizlere bu yazımızda Metro Last Night ‘ ın ne kadar güçlü ve akıcı bir oyun olduğundan bahsedeceğiz. Bu akıcı hikayeyi bizler aracılığı ile okuduğunuz için teşekkür ederiz lafı fazla uzatmadan kahveni al ve derin hikayeye dal…

Metro: Last Night Hikayesi ve İncelemesi

Seri boyunca eşlik ettiğimiz Artyom, geçen sefer Karaderililerin yuvasını imha etmiş ve D6 üssüne yerleşen Korucu takımın kadrolu neferi olmuştur. Bir gün Khan adındaki esrarengiz göçebe D6 üssüne gelir ve beraberinde yapılan saldırıdan bir Karaderili’nin kurtulduğu bilgisini verir. Khan Karaderililerin insanlığın geleceği olduğuna inanır. Bunun tam aksine ise Korucuların lideri Albay Miller Karaderilileri tamamen düşman olarak görmektedir. Khan ise Karaderililer ile barışılması adına planlar yapmaktadır. Albay Miller Khan‘ı alıkoyar ve bu son kalan Karaderilileride öldürmesi için Artyom ‘ u dış yüzeye yollar. Peşinden ise grubun eniyi keskin nişancısı olan kendi öz kızı Anna’yı yollamaktadır. Hikayemiz bu olaylar doğrultusunda şekillenmektedir.

Sıkı Oyun Dinamikleri

Metro: Last Night ‘ ta aynı bir önceki oyun olan Metro: 2033 gibi birden fazla sona sahiptir. Eğer size verilen yan görevlerde insanlara yardım eder. Gizli gitmeniz gereken bölümlerde karşınıza çıkan insanları öldürmeyip bayıltırsanız oyun sizi mutlu sona götürecektir. Ancak bunların aksini yapar ve oyunda önünüze geleni öldürürseniz oyun sizi kötü sona götürecektir. Oyunda bir çok farklı el yapımı silahlar mevcuttur. Kimisi siz daha gizli gidip görevlerinizi sessiz yapabilin diye kimisi ise bir çatışmada en etkili olabilecek içerikleri barından silahlardır. Yani uzun lafın kısası bu oyuna bizim puanımız 7/10 kankalar. Oyunu satın alabilmek için buradaki bağlantıya tıklayarak Steam sayfasına gidebilirsiniz.

Metro Last Night Sistem Gereksinimleri

Minimum

  • İşletim Sistemi : Windows Vista, 7 ya da 8 (sadece 64-Bit)
  • İşlemci : Dual Core CPU (2.2+ GHz Dual Core veya Daha iyisi)
  • Ram : 2 GB
  • Ekran Kartı : DirectX 10 destekli GeForce 8800 GT 512 MB yada GeForce GTS 250)
  • DirectX Sürüm : Sürüm 10
  • Depolama : 10 GB Kullanılabilir Alan.

Önerilen

  • İşletim Sistemi : Windows 7 ya da 8 (sadece 64-Bit)
  • İşlemci : Herhangi Quad Core veya 3.0+ GHz Dual Core İşlemci
  • Ram : 4 GB
  • Ekran Kartı : DirectX 11 Destekli Herhangi Ekran Kartı (GeForce GTX 480 ve üstü)
  • DirectX Sürüm : Sürüm 11
  • Depolama : 10 GB Kullanılabilir Alan.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir